PROMETNA U POŽEGI – Semafori ne rade, nižu se prometne nesreće

Datum objave: 06. 6. 2018. | Kategorija: Crna kronika

dav

POŽEGA – Oko 16 sati došlo je do prometne nesreće na raskrižju ulica Frankopanske i Pavla Radića u Požegi gdje već duže vrijeme ne rade semafori, a već je u jutarnjim satima došlo do prometne s ozlijeđenim osobama.

U poslijepodnevnim satima došlo je do sudara dvaju osobnih automobila, VW Pola požeških registarskih oznaka i VW Touran vozila daruvarskih registarskih oznaka, no nasreću nitko nije zatražio liječničku pomoć.

IMG_9699

Prema riječima očevidaca VW Touran kretao Zrinskom ulicom prema Frankopanskoj, a osobno vozilo VW Polo se kretalo Ulicom Pavla Radića i nije se zaustavilo dolaskom na raskrižje već je oduzelo prednost prolaska VW Touran vozilu uslijed čega je došlo do sudara. Od siline udarca VW Polo je odbačen na nogostup. Pretpostavka je kako vozač VW Pola nije shvatio da semafori ne rade, već da mu treperi žuto svjetlo pa je namjeravao proći kroz raskrižje zbog čega je i došlo do prometne nesreće. Policija obavlja očevid, a promet se obavlja otežano. Ovo je treća nesreća u zadnjih 20-ak sati na požeškim semaforima. Naime, semafori još uvijek zbog prolaska specijalnog tereta ne rade, a vozači se očito ne snalaze baš najbolje u prometu bez svjetlosne signalizacije.

TEKST: S.P./ D.K.       FOTO: D.P./D.K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn