PROMETNA NESREĆA U POŽEGI – Poginuo moticiklist

Datum objave: 05. 7. 2018. | Kategorija: Crna kronika

motor

POŽEGA –  U teškoj prometnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Industrijskoj ulici u Požegi smtrno je stradao 41-godišnji motociklist.

Šleper slovenskih registarskih oznaka se kretao iz pravca Tifona prema gradu. Kod građevinskog stovarišta počeo je skretati ulijevo, a u njega se u tom trenutku zabio motor. Razbijeni motor i dijelovi razbacani uokolo svjedoče o strahovitom udaru i nesreći u kojoj je, nažalost, ugašen još jedan život.

Iz policijskog izvješća: U srijedu, 4. srpnja 2018., oko 23.45 sati, u Požegi, u ulici Industrijskoj, dogodila se prometna nesreća s smrtno stradalim sudionikom između teretnog automobila i motocikla. 41-godišnji vozač upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje motociklom marke „Kawasaki“ koji nije bio registriran i osiguran, te je pretjecao  teretni automobil  marke „MAN“ s pridodanim priključnim vozilom slovenskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 53-godišnji vozač i koji je za vrijeme pretjecanja nepropisno skretao u lijevo, zbog čega je došlo do udara motocikla u teretni automobil i pada vozača motocikla na kolnik pri čemu je 41-godišnji vozač motocikla teško ozlijeđen i naknadno od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici u Požegi. Protiv 53-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

TEKST: S. P.      FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn