PROMETNA INFRASTRUKTURA – Završetak radova na pješačkoj stazi u Brodskom Drenovcu

Datum objave: 26. 6. 2024. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – U Brodskom Drenovcu pri kraju su radovi na četiri i pol kilometra pješačke staze. Investitor je Županijska uprava za ceste Požeško-slavonske županije, a ugovorena vrijednost iznosi oko 433 tisuća eura s uključenim PDV-om, od čega je dvadeset posto sufinancirao Grad Pleternica.

“Sretni smo što se radovi u Brodskom Drenovcu privode kraju čime će uskoro biti ispunjen primarni cilj, a to je povećana sigurnost građana,” rekla je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

Uz Brodski Drenovac, Županijska uprava za ceste Požeško-slavonske županije radi i u drugim dijelovima županije pa je tako u Dobrovcu izvršena sanacija postojeće degradirane pješačke staze s južne strane kolnika županijske ceste ŽC4236. Ukupna dužina je 1300 metara,a vrijednost oko 160 tisuća eura, pri čemu je Grad Lipik sufinancirao radove u omjeru 20 posto. U tijeku je i javna nabava za radove sanacije pješačke staze u naselju Gaj procijenjene vrijednosti 250 tisuće te se izrađuje i projektna dokumentacija za pješačku stazu u Grabarju.

TEKST: S. P.             FOTO: PSŽ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn