PROLJETNI KONCERT HPD “TOMISLAV” CERNIK – Slavlje pjesme i zajedništva i u novoj sezoni

Datum objave: 03. 5. 2019. | Kategorija: Kultura

CERNIK – Nova sezona, novi izazov, ali i novo zadovoljstvo. Najstarije, najbrojnije i najraspjevanije cerničko društvo spremno je za prvi ovosezonski nastup, tradicionalni Proljetni koncert. Domaćini, „Tomislavci“ s dobrodošlicom vas čekaju u Hrvatskom domu u subotu, 4.svibnja

Unatoč ozbiljnim godinama, „Tomislavci“ ne posustaju. Jer, osim što su najstarije, najbrojnije i najraspjevanije cerničko društvo, i u svojoj 114.godini jedno su i od najaktivnijih. Nakon što su proteklu godinu „zaključili“ Božićnim koncertom, spreman je i onaj proljetni, kojim će, službeno i neslužbeno, i otvoriti sezonu.

Na tradicionalnom „Proljetnom koncertu“, HPD „Tomislav“ publici će se predstaviti u svom punom sastavu- s mladim snagama juniorskog tamburaškog orkestra pod ravnanjem profesora Dalibora Timarca, velikim tamburaškim orkestrom kojim će dirigirati profesor Marijan Paurić i mješovitim pjevačkim zborom koji za nastup priprema profesorica Marija Tonc.

Tu su još i „Garavuše“ koje domaćinima stižu u goste, kao dodatna potvrda kako je i ovogodišnji proljetni koncert prilika za dobru zabavu i pozitivno ozračje, jer, tako je uvijek uz „Tomislavce.“ Provjerite u subotu, 4.svibnja u Hrvatskom domu u Cerniku, domaćini vas čekaju s dobrodošlicom.

TEKST: S. T.        FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn