PROJEKT „NOVA GRADIŠKA SLIKA“ – Izložba slika Ivane Vončina Toplek “Žena”

Datum objave: 03. 6. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Uz akademce, renomirane i školovane umjetnike, POU M.A.Relković vrata svojih galerijskih prostora, sve češće otvara i amaterima. Nakon što se publici krajem svibnja predstavio dr.Radomir Dumičić, u utorak, 4.lipnja, učinit će to i Ivana Vončina Toplek, izložbom slika objedinjenih pod nazivom „Žena“

Nakon „Vatrometa kulture“ jedinstvene „priče“ koja je u Novu Gradišku dovela nacionalnu kazališnu, likovnu i glazbenu „kremu“ s ciljem približavanja umjetnosti najmlađima, polaznicima dječjih vrtića i osnovnih škola, Pučko otvoreno učillište M.A.Relković Nova Gradiška, vrata svojih prostora sve češće otvara i amaterima.

Nakon što se publici krajem svibnja predstavio dr.Radomir Dumičić, učinit će to i Ivana Vončina Toplek, izložbom slika objedinjenih pod nazivom „Žena“. Još jedna novogradiška kreativka poklonicima umjetnosti predstavit će se u okviru projekta „Nova Gradiška slika“ u kojem će POU MAR, jednom godišnje, tijekom mjesec dana, priliku za izlaganje radova ponuditi lokalnim umjetnicima, potičući kreativno stvaralaštvo i njegovu vidljivost. Ivanine Žene, „čiste i žive, prikazane bez filtera, onakve kakve jesu kada se očiste od nametnutih ljuski i oklopa“, čekaju vas u galerijskom prostoru „Doma kulture“ u utorak, 4.lipnja.

TEKST: S. T.        FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn