PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA U PAKRACU – Kroz projekt “Ja sam žena, a ne broj” zaposleno 30 žena

Datum objave: 27. 3. 2018. | Kategorija: Društvo

aktualnolight_elementi5225slika4

PAKRAC –  U Gradskoj vijećnici u Pakracu 26. ožujka održana je početna konferencija projekta “Ja sam žena, a ne broj” odobrenog u sklopu poziva “Zaželi – Program zapošljavanja žena”. Kroz projekt je zaposleno 30 žena koje će sljedeće dvije godine pružati usluge podrške i potpore za 180 korisnika s područja Grada Pakraca.

Projekt “Ja sam žena, a ne broj” vrijedan je 5.059.218,00 kn te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a zajednički ga provode Grad Pakrac s partnerima: Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac, Centar za socijalnu skrb Pakrac i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Požega.  Ukupno trajanje projekta je 30 mjeseci s razdobljem edukacije za zaposlene osobe.

Projekt su predstavile gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Pakrac Dubravka Šebić Stoček, rukovoditeljica Odjela za provođenje projekata HZZ-a Požega Martina Keller te ravnateljica Gradskog društva crvenog križa Pakrac Danijela Kiš.

TEKST: S. P.   FOTO: compas.com

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn