PRIOPĆENJE – Oglasio se požeško-slavonski župan Alojz Tomašević

Datum objave: 05. 10. 2017. | Kategorija: Društvo

zup

POŽEGA- Iz Ureda župana Požeško-slavonske županije u našu redakciju pristiglo je priopćenje župana Alojza Tomaševića koje donosimo u cijelosti:

Poštovani,
u protekla dva dana o meni i o problema u mojoj obitelji u javnost su plasirane mnoge  dezinformacije, te se ovim putem želim očitovati o svemu.

Prije svega osjećam potrebu da se ispričam hrvatskoj javnosti, a posebno žiteljima Požeško-slavonske županije čiji sam župan zbog  mnoštva neistina o meni koje su u protekla dva dana objavljivane . Časnu dužnost na koju su me izabrali obnašao sam i dalje ću obnašati odgovorno, savjesno i predano.
Istina je da je i u mom braku bilo problema. No, bračne razmirice bile su isključivo verbalnog karaktera. Posljednja takva prepirka dogodila se prije dva dana, i nažalost pretvorila se u masovno širenje dezinformacija i krajnjih neistina prikazujući me kao nasilnika. Odgovorno i s punom čašću tvrdim da nisam udario suprugu. Ta činjenica vidljiva je  iz medicinske dokumentacije supruge nakon pregleda u Požeškoj bolnici. Očekivano cijelu situaciju pokušavaju iskoristiti u suprotnim političkim taborima  potenciranjem neistina i dezinformacija te plasiranjem dodatnih. Njihov motiv moga blaćenja  je isključivo plod dugogodišnje političke frustracije i izbornog gubitništva i njih istina ne zanima. Istinu o zbivanjima u mojoj obitelji znamo moja djeca, ja, pa i moja supruga unatoč onome što je izjavljivala. Žao mi je što je učinjena šteta našoj obitelji.
Ispričavam se svojim prijateljima iz Hrvatske demokratske zajednice jer se plasiranjem neistina i tendencioznim tumačenjima nastojalo naštetiti  našoj stranci. Kako sam prethodno rekao neki pokušavaju  manipulacijama i dezinformacijama postići ono što se ne mogu legalnim političkim putem.

TEKST: priopćenje       FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn