PRIJEM ZA SPORTAŠE – Gradonačelnik Darko Puljašić primio je sudionike državne i međunarodne završnice Sportskih igara mladih

Datum objave: 30. 8. 2017. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – Gradonačelnik Požege Darko Puljašić danas je primio sudionike državne i međunarodne završnice Sportskih igara mladih gdje su mladi sportaši Grada Požege i Požeško-slavonske županije postigli izvrsne rezultate.

U Sportskim igrama mladih ove je godine sudjelovalo preko 158 tisuća djece osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, a požeško-slavonski predstavnici ostvarili su vrhunske rezultate. Nogometaši su na državnoj završnici osvojili prvo mjesto, a sudjelovali su Ivan Žuljević, Karlo Renka, Matej Martinović, Dinko bognar, Benedikt Tokić, Dominik Dorić, Mirko Soldo, Antonio Bajić, Mateo Itrak i Tony Martinović s voditeljem Antunom Kvaternikom. Odlični su bili i atletičari na međunarodnoj završnici u atletici u utrkama na 60 metara – Matej Perić (OŠ A.Kanižlića) bio je drugi,  Fran Soukup (OŠ D.Cesarića) u svom uzrastu bio je treći, a Lana Knaus iz (OŠ S. Radića Čaglin) osvojila je četvrto mjesto. Gradonačelnik Puljašić zahvalio je mladim sportašima, njihovim trenerima i roditeljima u ime Grada Požege na pokazanoj marljivosti, predanosti, sportskoj pripremljenosti i kvaliteti.

nn

“To je još jedna potvrda da mi u Požegi i Požeško-slavonskoj županiji imamo kadrove koji mogu konkurirati ne samo na području Republike Hrvatske već sigurno i na području regije i šire. Ovi mladi ljudi pokazali su da se uz odricanje, kroz  kvalitetan rad postižu vrhunski rezultati. Mi ostali na tom tragu možemo nastaviti raditi i vjerovati kako, na takav način, jednake uspjehe možemo ostvariti i na ekonomskom i svim drugim planovima, kako bi upravo mladi imali perspektivu u svom gradu i svojoj županiji. To je jedini pravi način kojim možemo napraviti iskorak te pokazati koliko volimo svoj grad, svoju domovinu i koliko vjerujemo u sebe i svoje snage,” naglasio je gradonačelnik Puljašić čestitajući mladim šampionima.

Koordinator Sportskih igara mladih Požege i Požeško-slavonske županije Alen Ivanović zahvalio je gradonačelniku na potpori koju Grad Požega pruža “Ovo je 16-ta godina kako se sportske igre mladih održavaju u Požegi. Na ovogodišnjim igrama sudjelovalo je preko 158 tisuća djece, a svake godine naši natjecatelji ostvare vrhunske rezultate pa je tako bilo i ove godine,” naglasio je Ivanović.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn