PRIDRUŽITE SE “TOMISLAVCIMA” – Kao posjetitelj, na tradicionalnoj Smotri zborova ili kao član

Datum objave: 24. 9. 2019. | Kategorija: Susreti

CERNIK – Mjesec rujan vrijeme je novih početaka, druženja i okupljanja i najbolji trenutak za predstavljanje aktivnosti koje slijede. Znaju to članovi Hrvatskog pjevačkog društva”Tomislav” Cernik koji će u radni dio godine, ući s pjesmom, uz tradicionalnu Smotru zborova, posljednje subote u mjesecu.

Da je glazba zvonka radost, članovi najraspjevanijeg cerničkog društva znaju već više od stoljeća. Stoga će, uz pjesmu, u društvu prijatelja i dragih gostiju, nakon ljetnih odmora i druženja, ući u radni dio godine. Posljednja rujanska subota rezervirana je za tradicionalnu Smotru zborova u režiji Hrvatskog pjevačkog društva Tomislav, događaj na kojem će se domaćinima pridružiti članovi pjevačkih društava iz Nove Gradiške, Slavonskog Broda, Županje, Osijeka i Petrovaradina, na što su posebno ponosni. Susret prijatelja i suradnika obojan glazbom i pozitvnim vibracijama u iznimnom prostoru Crkve svetog Petra apostola, posjetiteljima će i ove godine ponuditi pomno birani repertoar sakralnih i svjetovnih skladbi, kvalitetne glasove i profesionalnu uvježbanost, stoga navratite u Cernik u subotu, 28.rujna i zajedno s “Tomislavcima” proslavite glazbu.

Smotra zborova možda je, osim toga, i dobra prilika da razmislite želite li im se i pridružiti, jer, ukoliko, poput njih, uživate u pjesmi, tamburi i putovanjima, ovo je društvo kao stvoreno za vas. Dob je, pri tom, kažu, nevažna, glazbeno predzanje-neobavezno. Očekuju, tek, trud, dobru volju i spremnost za nastavak stoljetne tradicije, stoga, navratite, čekaju vas utorkom i četvrtkom od 20 sati u Slavinom domu.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn