PREVENTIVNA AKCIJA – U subotu na kupalištu Poloj besplatni dermatološki pregledi

Datum objave: 26. 6. 2023. | Kategorija: Lifestyle

SLAVONSKI BROD – U subotu 1. srpnja svi posjetitelji kupališta Poloj u Slavonskom Brodu od 17:00 do 19:00 sati mogu pristupiti besplatnom dermatološkom pregledu u sklopu dm-ove inicijative „Zaštiti se…i uživaj na suncu“ čiji je cilj educirati što veći broj ljudi o zaštiti od UV zračenja te ih potaknuti na preventivne preglede kože.

Madeže i promjene na koži pregledavat će specijalistice dermatologije i venerologije dr. med. Božana Kožul i dr. med. Gorana Dokuzović, a pregled će obavljati metodom dermoskopije koja omogućava precizniju dijagnozu. Svi građani moći će saznati više o rizicima izlaganja UV zračenju te dobiti stručne savjete o zaštiti od UV zračenja u skladu s njihovim tipom kože i navikama.

dm od 2011. godine provodi inicijativu usmjerenu na osvještavanje građana o važnosti zaštite od UV zračenja i ulozi preventivnih pregleda u zaštiti zdravlja. Tijekom prošlogodišnje inicijative koja je održana u četiri hrvatska grada dermatolozi su pregledali više od 600 građana, a njih 30 uputili su na daljnje preglede.

TEKST: S. P.             FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn