PREDSTAVLJENI SADRŽAJI “16. ADVENTA U NAŠEM GRADU” – Najljepša blagdanska priča i ove godine čeka u gradskom parku

Datum objave: 28. 11. 2023. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Prošlogodišnji drugi najbolji Advent u kategoriji malih gradova, jedinstveno nazvan ” u našem gradu”, ovih će blagdana nastojati otići i stepenicu više, nudeći, svakodnevno, pregršt sadržaja po svačijoj mjeri. Završna godišnja manifestacija Grada Nova Gradiška i njegove Turističke zajednice,  Advent u našem gradu službeno je predstavljena na tiskovnoj konferenciji.

U skladu sa sve prepoznatljivijim turističkim sloganom, u potrazi za “novim doživljajem”,  Nova Gradiška je službeno “obukla” raskošno blagdansko ruho i zakoračila u najsvečanije doba godine, jer, uz vrijeme došašća, prosinac je i mjesec u kojem stanovnici jednog od najmlađih hrvatskih gradova proslavljaju svoj rođendan. Rođendansko slavlje i ove će godine, tradicionalno, sadržajno obogatiti i Advent u našem gradu, prošlogodišnja, druga najbolja blagdanska manifestacija u kategoriji malih gradova. Bogate sadržaje jedinstvene božićne priče koja će ove godine biti organizirana po 16.puta, na tiskovnoj su konferenciji predstavili Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice, Bernard Kumić iz agencije Motion play i Sara Šefer, dio kreativnog tima manifestacije.

Smješten na dobro poznatoj lokaciji, na najljepšoj gradskoj pozornici na otvorenom, u središnjem parku, Advent u našem gradu službeno će biti otvoren u subotu, 2.prosinca, uz paljenje prve adventske svijeće. Uz raskošnu blagdansku kulisu, dan je to kada će, na radost malih i velikih, s radom “startati” i klizalište, a program će, pjesmom, plesom i dobrom mjuzom, obogatiti i mažoretkinje, članovi Gradske glazbe te Dominik and co.

Uz prepoznatljivo jaku gastro ponudu i mirisno kuhano vino, organizatori Adventa u našem gradu  Novogradiščanima i njihovim gostima ponudit će i božićni sajam, nezaobilaznu adresu za kupovinu jedinstvenih, autohtonih poklona izrađenih rukom domaćih poduzetnika i obrtnika. Kuća djeda Božićnjaka, kazališne predstave, cirkus, nastupi DJ-a, glazbene slušaonice, koncerti-tek je dio ponude koja vas tijekom mjeseca prosinca očekuje u novogradiškom parku. Uz tradicionalni besplatni doručak za sve koji navrate na Badnjak, Advent u našem gradu i ove će godine službeno završiti dočekom Nove godine na središnjem gradskom trgu, stoga, okupite ekipu, “oslobodite” kalendare, dobro se obucite i po dobru energiju i najbolji blagdanski ugođaj navratite u Novu Gradišku!

TEKST: Simonida Tarbuk                       FOTO: S. Tarbuk

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn