POŽEŠKO-SLAVONSKI HDZ – Izborna skupština za novo rukovodstvo održat će u roku šest mjeseci

Datum objave: 05. 10. 2017. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Konferencijom za novinare koju je danas održao povjerenik Željko Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice i predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege  i službeno je objavljeno kako je Odlukom Središnjeg odbora stranke raspušten Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije. Uz povjerenika Glavića, imenovano je i Povjerenstvo koje čine svi gradonačelnici i načelnici s područja Požeško-slavonske županije.

“U odluci stoji kako je zadaća Povjerenika i Povjerenstva da se u roku šest mjeseci priredi i održi Izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo Županjskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije te novi predsjednik Županijskog odbora. To je odluka koja je uslijedila zbog poznatih događanja u posljednje vrijeme, neka od njih još su aktualna, ali to je bio izravan povod donošenju ovakve odluke. Kada je riječ o samoj proceduri morat ćemo to točno razraditi jer nismo imali takav slučaj do sada. Nadam se da ćemo u nekoliko mjeseci taj postupak i završiti,” rekao je povjerenik Željko Glavić na konferenciji za novinare.

Dodao je kako se o slučaju župana Alojza Tomaševića stranka jasno odredila. “Postoje događaji i postupci  koji se ne toleriraju u javnom prostoru i tako se Hrvatska demokratska zajednica postavila i prema ovom problemu, iako te vrste problema imaju dva aspekta – jedan je ovaj javno-politički, a  drugi je pravosudni. Stranka se ne bavi ovim drugim, a o ovom prvom se jasno odredila,” zaključio je Glavić.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn