POŽEŠKO-SLAVONSKI HDZ: Hvala svima koji su dali povjerenje našoj listi i tako izabrali naša tri kandidata

Datum objave: 07. 7. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na izvrsne rezultate parlamentarnih izbora koje je Hrvatska demokratska zajednica ostvarila na nacionalnoj, ali i na županijskoj razini na konferenciji za medije osvrnuli su se predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije Željko Glavić, voditeljica Izbornog stožera za V. izbornu jedinicu Antonija Jozić te kandidati na listi Darko Puljašić i Anamarija Blažević. “Zahvaljujemo biračima iz naše županije koji su dali povjerenje našoj listi i tako izabrali naša tri kandidata – Josipa Aladrovića, Darka Puljašića i Anamariju Blažević koji će nas predstavljati u Hrvatskom saboru. Siguran sam da će opravdati povjerenje koje su im građani dali,” naglasio je dr. Glavić.

Hrvatska demokratska zajednica na ovim je parlamentarnim izborima pokazala je kako je najjača stranka u Republici Hrvatskoj pobijedivši, vrlo uvjerljivo u osam od deset izbornih jedinica. U petoj izbornoj jedinici kojoj pripada i Požeško-slavonska županija osvojila je osam saborskih mandata, a svojim radom, imenom i prezimenom, stranačkoj listi snagu su dali i Josip Aladrović, te prvi čovjek grada Požege Darko Puljašić i njegova pakračka kolegica Anamarija Blažević.

“Parlamentarni izbori su iza nas. Na ovim izborima naša stranka, Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je izvrstan rezultat, pobjednik je izbora i sljedeće četiri godine nastavit će provoditi politiku HDZ-e, nadamo se jednako uspješno kao i ove četiri godine. A s obzirom na iskustvo iz ove četiri godine, duboko vjerujemo i bolje. Želio bih zahvaliti svim građanima koji su izašli na birališta, koji su glasali za bilo koju stranku, jer time su dali legitimitet, između ostalog, i pobjedi Hrvatske demokratske zajednice. Posebno se naravno, zahvaljujem našim članovima, simpatizerima, svim biračima koji su nam dali povjerenje, koji su zaokružili HDZ i time nam, osim povjerenja, dali i obvezu da, poštujući to njihovo povjerenje, sljedeće četiri godine vodimo državu prema boljem sutra, prema cilju koji je odavno poznat – moderna, europska, uspješna, bogata država, ” rekao je predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a dr. Željko Glavić.

“Što se tiče rezultata i situacije u našoj županiji, mi smo vrlo zadovoljni i zahvaljujemo također svim biračima iz naše županije koji su dali povjerenje našoj listi i tako izabrali naša tri kandidata – Josipa Aladrovića, Darka Puljašića i Anamariju Blažević koji će nas predstavljati u Hrvatskom saboru, neki od njih možda i u izvršnoj vlasti. Siguran sam da će oni taj posao obaviti na zadovoljstvo svih nas i da će opravdati povjerenje koje su im građani dali,” naglasio je dr. Glavić.

“Kao voditeljica Izbornog stožera HDZ-a za petu izbornu jedinicu: Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku i vukovarsko- srijemsku županiju s posebnim zadovoljstvom mogu istaći da je lista Hrvatske demokratske zajednice ostvarila najbolji rezultat u Republici Hrvatskoj kada govorimo u postotku i zapravo potvrdila ono što oduvijek govorimo – da se rad, kontinuitet i programi prepoznaju,” rekla je Antonija Jozić.

“Ovom prilikom zahvala ide svima koji su podržali i prepoznali listu i kandidate i program Hrvatske demokratske zajednice, ali isto tako, i svim ljudima koji operativno bili uključeni u ove izbore. HDZ je ozbiljna stranka, državotvorna stranka koja u svake izbore ulazi sa željom i voljom pobijediti na izborima i tako se vodi kampanja. Mislim da su svi vidjeli kako smo vodili vrlo korektnu kampanju u kojoj smo govorili isključivo o programima, o onom što smo učinili u protekle četiri godine i onom što ćemo učiniti u sljedeće četiri godine,” rekla je Jozić.

Lista je bila dobar spoj ministara i nas lokalnih dužnosnika i saborskih zastupnika, a obišli smo cijelu Slavoniju, naglasila je Anamarija Blažević.

“Ono što smo vidjeli da se u Slavoniji u zadnje četiri godine napravilo nama je bio poticaj, vjetar u leđa i temelj za čvrstu odluku kako to želimo raditi još četiri godine. Govorim u svoje ime i ime svih mojih kolegica i kolega koji su u zadnje četiri godine imali izvrsnu suradnju s Vladom RH te izvrsne rezultate na lokalnoj razini. Zato sam jako ponosna da iduće četiri godine imamo mandat za nastaviti tamo gdje smo stali jer sigurno su to i birači prepoznali po ovim rezultatima,” rekla je Anamarija Blažević.

Zahvalu na povjerenju koje su iskazali Hrvatskoj demokratskoj zajednici biračima, Darko Puljašić. “Posebno se zahvaljujem i Županijskom odboru i predsjedniku Glaviću što smo kolega Josip Aladrović, kolegica Blažević i ja dobili priliku biti na ovoj, najboljoj listi u Republici Hrvatskoj, te predstavljati naše drage sugrađane. Mi ćemo biti vaš glas u Hrvatskom saboru, računajte na nas. Nismo vas do sada iznevjerili, budite uvjereni kako ćemo još više “stisnuti gas” i vratiti Slavoniji sjaj koji zaslužuje,” rekao je Darko Puljašić.

TEKST: S. Pok            FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn