POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Tradicionalno druženje s novinarima

Datum objave: 27. 12. 2018. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Već tradicionalno, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana požeško-slavonski župan Alojz Tomašević sa svojim zamjenicima Željkom Jakopovićem i Vedranom Neferovićem pozvao je novinare na druženje uz “slavonski doručak”. Župan je izrazio želju da nova godina donese više pozitivnih zbivanja, priča i vijesti.

“Zahvaljujem se svima koji radite na području Požeško-slavonske županije i prenosite informacije, vijesti i događaje o onom što radimo u županiji. Hvala vam na korektnom praćenju svih aktivnosti iz Požeško-slavonske županije. Vjerujem kako će iduća godina biti razdoblje novog zamaha i rasta i još većeg truda svih nas u Županiji s namjerom da realiziramo sve planirane projekte na dobrobit stanovnika, posebice mladih. Nema ljepše domovine i nema boljeg prostora od našeg i u tom dijelu učinit ćemo sve kako bi ostvarili uvjete da mladi ostaju, da i oni budu graditelji svoje i zajedničke budućnosti. Vi kao novinari dajete svoj obol i pozivam vas da afirmativno i objektivno prezentirate ono što radimo, uspješno ili manje uspješno, ali uvijek s dobrim namjerama,” rekao je župan Tomašević.

“Godina iza nas je godina i novih financijskih poticaja, novih projekata, zahvaljujući Vladi RH i posebno ministrima koji dolaze iz Slavonije, ministru poljoprivrede i ministrici regionalnog razvoja, ali i ministru financija koji je prepoznao važnost lokalne i regionalne samouprave te uz potporu Vlade i Hrvatskog sabora znatna sredstva usmjerio prema županijama, gradovima i općinama da i mi možemo sufinancirati vitalne projekte te realizirati naše proračune,” dodao je župan.

“Godina 2018. je i godina koja je za mene osobno vrlo teška godina, no vjera, nada i želja je da 2019 godina bude uspješnija za sve nas,” zaključio je župan Alojz Tomašević dodajući kako je vrlo ponosan što je župan ove županije, ali i na svoje suradnike koji se trude i daju svoj doprinos kako Požeško-slavonska županija imala bolju budućnost.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn