POŽEŠKI KOTLIĆ 2023 – Natjecatelji, prijavite se!

Datum objave: 13. 4. 2023. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege u parku pored Orljave 1. svibnja održava se tradicionalno natjecanje u kuhanju slavonskog čobanca – “Požeški kotlić”. Zainteresirani za sudjelovanje trebaju dostaviti popunjenu prijavnicu najkasnije do 25. travnja u TZ Grada Požege.

Ovaj događaj svake godine okupi brojne natjecatelje iz cijele Slavonije. Manifestacija je otvorenog karaktera i namijenjena je natjecateljima, ali i svim posjetiteljima koji žele sa svojom obitelji provesti ugodno vrijeme na otvorenom u Požegi. Uz nezaobilazni prvomajski čobanac koji će i ove godine pripremiti Lovački savez Požeško – slavonske županije, sve posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda i zabava za najmlađe, a za dobro raspoloženje pobrinut će se Nevera band.

Sudjelovanje na natjecanju se ne naplaćuje (nema kotizacije za natjecatelje), a svaki natjecatelj nakon ocjenjivanja raspolaže svojim čobancem (dijeli ga prijateljima i znancima BESPLATNO). Prodaja natjecateljskog čobanca nije dopuštena.

Popunjenu prijavnicu dostaviti najkasnije do 25. travnja 2023.  u TZ Grada Požege.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn