POVODOM USKRŠNJIH BLAGDANA – Gostujuća interaktivna koncertna predstava za djecu i njihove odrasle

Datum objave: 03. 4. 2023. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U sklopu projekta “Svi na plesnu predstavu” UO Plesna radionica Ilijane Lončar ugošćuje jedinstveni projekt za djecu i njihove odrasle, pred sam Uskrs u subotu 8. travnja 2023. s početkom u 18 sati u plesnoj dvorani u  Dubrovačkoj 65a. Želja je produbiti odnos djece s odraslima kroz glazbu i pokret te podariti djeci od 4 – 11 godina nesvakidašnji dar povodom Uskrsa.

BRLOG KONCERT autorice Irme Unušić /SHOOMA je interaktivni koncert za djecu i njihove odrasle, interaktivna koncertna predstava u trajanju od 45 minuta. Na koncertu se izvodi glazba s Brlog albuma i motivira publiku na slušanje, zajedničko pokretanje, plesanje i jednostavno uživanje. Ovo je format koji je jako teško objasniti, a vrlo se jednostavno prolazi kroz tijelo. Brlog koncert poziva na smijeh, igru i ugodno pokretanje. Ulaskom u Brlog vraćamo se u tijelo, u našu kuću i tu nam je dobro. Koncert je nastao iz Brlog album koji je inovativni interdisciplinarni glazbeni album čija je osnovna svrha kreativnim pristupom u radu s tijelom, pokretom, plesom i glazbom utjecati pozitivno na veću svijest o tijelu, povezanost tijela i uma, svijesti o dahu i samome sebi, a time preventivno djelovati na dobro osjećanje.

Brlog koncert izvode: Vanesa Petrac, Ivan Marojević, Irma Unušić, Lucija Stanojević, koreografiju potpisuje Irma Unušić.

Rezervacije mjesta se mogu  izvršiti putem stranice www.ilijanaloncar.hr/ ili doći direktno na koncert.
Cijena je 5 EUR po osobi.

TEKST: S. P.                  FOTO: UO PR I. Lončar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn