POVJERENSTVO POŽEŠKO-SLAVONSKOG HDZ-A: Podržavamo predsjednika stranke u njegovim odlukama i izjavama

Datum objave: 10. 10. 2017. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Danas je održana prva sjednica Povjerenstva Županijske organizacije HDZ-a Požeško- slavonske županije. Nakon sjednice, povjerenik Županijske organizacije HDZ-a Požeško-slavonske županije prof. dr.sc. Željko Glavić održao je konferenciju za medije.

Nakon što je odlukom Središnjeg odbora stranke raspušten Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije, uz povjerenika Glavića, imenovano je i Povjerenstvo koje čine svi gradonačelnici i načelnici s područja Požeško-slavonske županije. Povjerenstvo je danas održalo svoju prvu sjednicu na kojoj su, kako je rekao Glavić analizirali efekte odluke o raspuštanju te zadatke koji proizlaze iz te odluke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Razgovarali smo o tome što se događa i na koji način ćemo dalje raditi. O konkretnim potezima i radnjama još ne možemo govoriti. Ne ulazimo u odluke vrha stranke, ali jedinstveni zaključak svih nas je da je ovo pobjednička županija, HDZ ima vlast u svim općinama i gradovima i u samoj Županiji i Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije ima dovoljno snage da ove probleme koji su trenutno aktualni riješi na zadovoljstvo svih članova stranke, ali i svih naših birača i građana. Radit ćemo normalno i radit ćemo na rješavanju problema koji su se pojavili koji su nama svima neugodni. U ovom slučaju je to problem događanja vezano uz župana koji je iz naših stranačkih redova. Jasno, taj problem se nastavio na problem gospodina Lucića s novinarom, ” rekao je Glavić. Dodao je kako su u povjerenstvu gradonačelnici i načelnici, pobjednici na lokalnim izborima koji uživaju povjerenje građana i nastojat će i dalje da sve lokalne jedinice funkcioniraju i bolje nego do sada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glavić je dodao da kao osoba i liječnik osuđuje nasilje bilo koje vrste, bez obzira kome se dogodilo i tko ga je napravio. Sličan stav iznijela je predsjednica požeško-slavonske Zajednice žena “Katarina Zrinski” pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević. “U svoje osobno ime mogu reći kako osuđujem svaki oblik nasilja. Privatne i obiteljske stvari, nečiji privatni život ne želim komentirati, no svaki oblik nasilja osuđujem i smatram kako to moramo osuditi i svi zajedno kao društvo,” rekla je Blažević.

Na novinarsko pitanje traže li ostavku požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, Glavić je odgovorio: “Ostavku gospodina Tomaševića zatražio je predsjednik stranke. Svi članovi ovog povjerenstva podržavaju predsjednika stranke u njegovim odlukama i njegovim izjavama. Na to nemamo što dodati ni oduzeti, predsjednik je to jasno rekao.”

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn