POU M.A.RELKOVIĆ NOVA GRADIŠKA – Ponuda koja se ne propušta

Datum objave: 13. 11. 2022. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nastavljajući dobru praksu i bogatu ponudu sadržaja po svačijoj mjeri, Pučko otvoreno učilište Relković i narednih će dana razveseliti i znalce i sladokusce. Uz standardni niz kvalitetnih filmskih naslova, publiku sljedeći tjedan očekuje i Arsenov feral, autorski projekt ansambla HNK Šibenik posvećen našem najboljem šansonijeru i multimedijalni, interaktivni kolaž show Tarika Filipovića- Sex & glad / Doktor za one stvari

Bili znalci ili sladokusci, sljedećih dana nikako ne bi trebali propustiti ponudu Pučkog otvorenog učilišta Relković, jer, uz standardni niz filmskih hit naslova, očekuju vas i dvije poslastice. Tjednu kino ponudu u utorak, 15.studenoga, u poslijepodnevnom terminu, odmah nakon posla, otvara Ekstremni uspon, avanturistička akcija s Ryanom Phillippeom u glavnoj ulozi. Odvažan san za osvajanje tri najizazovnije planine na svijetu ubrzo se pretvara u zastrašujuću noćnu moru za grupu prijatelja, kada smrtonosna oluja zarobljava penjače blizu vrha i odsijeca im svaku nadu za spašavanje. Istoga dana u 19.30., možete uživati u Majstorima od zanata, još jednoj ludoj španjolskoj komediji.

Filmski niz nastavljaju Šesti autobus, film Eduarda Galića, još jedna priča iz Domovinskog rata, o Vukovaru ali i potrazi za identitetom i istinom na mjestu gdje je istina selektivna, u četvrtak, 17.studenoga, od 16.30., te Meni – zanimljivi spoj horora, trilera i komedije smješten u svijet visoke kuhinje, pun pogodak za večernji izlazak solo ili u dvoje. Uz zaljubljenike u sedmu umjetnost, na svoje će, odluče li navratiti u Dom kulture u ponedjeljak, 14. studenoga, doći i poklonici prave glazbe, zahvaljujući Arsenovom feralu. Riječ je o sasvim posebnom autorskom projektu ansambla HNK Šibenik, jedinstvenom spoju poezije, glazbe i kazališta posvećenom jednom od naših najvećih umjetnika, šansonijeru i glazbeniku opće prakse, velikom Arsenu Dediću. Poetsko-glazbeni spektakl namijenjen sladokuscima čeka vas od 20 sati.

Sjajan tjedan u subotu će 19. studenoga, na Noć kazališta, zaključiti Tarik Filipović, novom autorskom hit predstavom pod nazivom Sex & glad / Doktor za one stvari . Riječ je o multimedijalnoj i interaktivnoj predstavi u formi kolažnog showa koja publici nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane vječno intrigantnom temom. Tekst baziran na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, uz glavnog je glumca kompilirala i dramaturginja Nina Skorup, a ponešto je i rezultat rada redatelja Marija Kovača. U svakom slučaju, predstava je to koju ne bi trebalo propustiti, jer nikad dosta znanja o sexu. Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na telefon 035/331-010 i vidimo se u Domu kulture.

TEKST: S. T.               FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn