POSEBNO IZDANJE KVIZA S MORANOM ZIBAR – Red roštilja, red znanja i ugodnog druženja

Datum objave: 30. 6. 2018. | Kategorija: Susreti

NASLOB

POŽEGA – Iskušati se u pitanjima osmišljenim umom najpoznatije lovkinje u Hrvata, izazov je za svakog istinskog kvizoljupca. Uvjerili su se u to i Požežani, na posebnom izdanju pub kviza organiziranom na terasi hotela Grgin dol.

Red roštilja, red znanja, pa gutljaj piva i ugodnog druženja. Tako je od prilike izgledalo posebno izdanje pub kviza organizirano na terasi hotela Grgin dol, događaj koji je prepoznalo 40-ak kvizoljubaca Zlatne doline, zabavno-natjecateljska priča koju je, na poziv organizatora, pripremila i vodila Morana Zibar.

MOR

Jer, Požega se odavno pozicionirala kao središte sve aktivnije nacionalne pub kviz scene, što je osobnim dolaskom potvrdila i najpoznatija lovkinja u Hrvata. Okupljeni u tročlane ekipe, nakon što su se dobro najeli, potvrdili su to i natjecatelji koje u njihovoj strasti, jer pub kviz je upravo to, nije spriječila ni jaka kiša. Od povijesti i filma, do glazbe i lifestyla, druženje požeških kvizoljubaca uz pomno osmišljena pitanja Morane Zibar i ovaj je puta dokazalo kako je znanje in, ali i kako su večeri vikenda puno ugodnije sudjelujemo li u njima i mozgom. Stoga, sve pohvale organizatoru i kapa do poda lovkinji. Nestrpljivo čekamo nova posebna pub kviz izdanja…

TEKST: Simonida Tarbuk      FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn