POMOZIMO, ZASLUŽILI SU – Požeški ronioci prikupljaju donacije za potrebnu opremu

Datum objave: 16. 7. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Ronilački klub Požega već nekoliko tjedana provodi Akciju prikupljanja donacija za kupovinu kompresora za punjenje ronilačkih boca. Trenutno im nedostaje 3000 kuna kako bi akciju uspješno okončali. Svi koji žele pomoći svoje donacije mogu uplatiti na žiro račun kluba HR5923860021115000337

Požeški ronioci prepoznatljivi su po svom entuzijazmu i ljubavi prema ronjenju. Brojnim akcijama približili su ronjenje sugrađanima svih uzrasta, a svoje ronilačko znanje rado stavljaju i u službu ekologije sudjelujući u ekološkim aktivnostima čišćenja rijeka i podmorja diljem zemlje. No, za svaki dobar rad, potrebna je i dobra, potpuna oprema.

“Do sad su nam boce punili naši vatrogasci s kojima imamo vrlo dobru suradnju i zahvalni smo im na svemu, ali ukazala nam se prilika za kupovinu vlastitog kompresora, a s uređenjem prostorija koje imamo na bazenu dobili smo i mogućnost za njegov smještaj. Cilj nam je ove godine kupiti i još nekoliko boca za ronjenje i ulagati u opremu za ronjenje jer nam se na naše zadovoljstvo članstvo u klubu iz godine u godinu povećava,” rekao je tajnik kluba Zdenko Oroz.

“Voljeli bi kad bi se u klub uključili ljudi i s područja cijele naše Županije ili kad bi se osnovao još jedan klub za područje Lipika jer gdje god postoje bazeni uvjeti za rad ronilačkog kluba postoje,”zaključio je Oroz.

Članovi kluba i ove godine organiziraju na Gradskim bazenima u Požegi besplatne Discovery urone za sve zainteresirane posjetitelje.

TEKST: S.P.        FOTO: RK Požega

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn