POLICIJA POZIVA: Uključite se u planiranje akcije – dostavite svoje prijedloge za nadzor brzine

Datum objave: 01. 3. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Iz PU požeško-slavonske pozivaju građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 1. do 10. ožujka 2022. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr

Temeljem ROADPOL-ovog plana aktivnosti za 2022. (organizacija međunarodne mreže prometne policije), na području država članica, a time i na području Republike Hrvatske, pa tako i na području PU požeško-slavonske, 24. ožujka od 00,00 do 24 sata provodit će se 24-satni kontinuirani pojačani nadzor brzine, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživ broj službenika.

Za pripremu ove akcije pozivamo građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 1. do 10. ožujka 2022. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr a nakon zaprimljenih prijedloga, analizirati će se dostavljeno te će se odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.

TEKST: S. P.             FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn