POJAČANE MJERE U PROMETU – Najava pojačanog nadzora teretnih automobila i autobusa

Datum objave: 04. 2. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA- Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja. U razdoblju od 7. do 13. veljače provodit će pojačane aktivnosti usmjerene na pojačani nadzor teretnih automobila i autobusa

Posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te ne korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima kao i na višestruke počinitelje prometnih prekršaja. Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti i droga kod sudionika u prometu provoditi će se u noći sa subote na nedjelju 5./ 6. veljače 2022.

U razdoblju od 7. do 13. veljače na području PU požeško-slavonske policijski službenici će provoditi pojačane aktivnosti usmjerene na pojačani nadzor teretnih automobila i autobusa, a koji je dio usklađenih aktivnosti s akcijama ROADPOL-a. Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

TEKST: S.P.               FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn