PODUZETNIČKA DUNAVSKA PRIČA – Turistički brod plovi vodama uspjeha

Datum objave: 30. 6. 2016. | Kategorija: Lifestyle

n (2)

VUKOVAR – Nakon deset godina rada u turizmu Zrinka i Zoran Šesto iz Vukovara bogato iskustvo iskoristila je na najbolji način – osmislivši novi turistički proizvod jedinstven na hrvatskim prostorima – rječni brod na Dunavu. Vukovar waterbus Bajadera dunavska je priča koja teče od prošle godine na radost brojnih posjetitelja.

Šetnja Dunavom uz stručnog turističkog interpretatora, jedinstven pogled na grad i prekrasne dunavske sa ade samog srca rijeke, uz priče o poznatim Vukovarcima – tko može poželjeti više! Vodeći deset godina vodeći destinacijsku kompaniju  “Danubium tours”, svakodnevno vezani uz dunavske valove na ovaj ili onaj način, poduzetnici Šesto zaplovili su prošle godine u izazovne vode novog i jedinstvenog projekta.

“Mi radimo već desetu godinu i vidjeli smo da rječni turizam kao takav ne postoji u Hrvatskoj. Uz pomoć vlastitih sredstava te podrške HABOR-a  uspjeli smo sagraditi brod za rijeke u sklopu razvoja nautičkog turizma. Pomno smo razmišljali o svom turističkom proizvodu, nismo htjeli hotele ili restorane jer toga ima dovoljno. Morate vrlo mudro  razmišljati što tržištu treba, morate imati dobru i vrlo jedinstvenu priču kako bi po njoj bili prepoznatljivi. Nakon istraživanja tržišta, vidjeli smo da brodova nema, da ljudi to jako žele i mislim da smo pogodili. Smatramo da je to zaista perspektiva za ovaj kraj i posebno za kontinent” kaže Zrinka Šesto direktorice “Danubium toursa” vlasnica broda.

IMG_20160623_180520

Riječ je o prvom električnom brodu na otvorenim rijekama i moru, koji je, kako kaže njegova vlasnica, prava rječna zvijezda. “Vukovar nikada nije imao svoj turistički brod koji bi na ovakav način povezivao mjesta i ljude ili vozio po Dunavu. Imamo stoga brojne razloge biti ponosni i zadovoljni šetnjama po Dunavu, posebice zbog gostiju koji sve više prepoznaju prednosti rječnog turizma ponuđenog ovaj način,”dodaje nam Zrinka koja je uspješnu obiteljsku priču predstavila i na 1.Business Caféu Slavonija održanom nedavno u Požegi.

TEKST: S. Pok     FOTO: R. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn