POČELE PRIPREME ZA 3. GRAH FEST – Okupite ekipu, obnovite kuharsko znanje i pokažite svima što je dobar grah

Datum objave: 04. 1. 2019. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Jedinstvenim gastro druženjem Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica i ove će se godine, treći puta za redom, prisjetiti Međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Sve je spremno za 3.grah fest. Nedostaju tek natjecatelji , stoga, obnovite kuharsko znanje i vidimo se 12.siječnja 2019. na Cvjetnom trgu.

Nakon što je prošle godine u svom drugom izdanju okupio rekordnih 36 ekipa, novogradiški Grah fest, jedinstveno gastro natjecanje organizirano u povodu godišnjice Međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, pozicioniralo se kao manifestacija s pozitivnom energijom i osjećajem zajedništva. Zbog sjajnih prošlogodišnjih iskustava, tradicija će biti nastavljena i ove godine. Brinu o tome organizatori, Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica, koristeći prve dane Nove godine za pripremu 3.“Grahijade“.

Nedostaju tek natjecatelji. Stoga, skupite ekipu, obnovite kuharsko znanje, a onda i službeno prijavite najkasnije do 9.siječnja, u Turističku zajednicu grada Nova Gradiška ili na e-mail adresu tzgng@tzgng.hr. Za grah, suho meso, kruh, zdjelice, žlicu i radnu klupu, pobrinut će se organizator, vi samo ponesite kuhalo, plinsku bocu, pobjednički recept i dobro raspoloženje i budite spremni pokazati što znate u subotu, 12.siječnja 2019.godine. Dobar tek i dobrodošli na 3.Grah-fest!

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn