POČAST TRAGIČNO PREMINULOM NOGOMETAŠU – Komemoracija za Brunu Bobana

Datum objave: 26. 3. 2018. | Kategorija: Društvo

n1

VELIKA – U organizaciji NK Papuk Velika i NS Požeško-slavonske županije danas je u njegovom rodnom mjestu održana komemoracija povodom prerane smrti Brune Bobana koji je iznenada preminuo 24. ožujka tijekom nogometne utakmice u Slavonskom Brodu.

“Pamtit ćemo ga, ne samo kao velikog igrača i dobro odgojenog mladića već i kao osobu velikog duha i zaraznog osmijeha. Naša nogometna obitelj više nikada neće biti ista,” čulo se danas na komemoraciji.Na dostojanstven način od Brune oprostili mnogi, a posebice dirljivo učinili su to njegovi prijatelji i suigrači. Otvorena knjiga žalosti ispunjena je dojmovima i sjećanjem na vrsnog igrača i velikog čovjeka.

m1 m2

O njegovim sportskim i životnim uspjesima, o tragu koji je ostavio u zajednici, govorili su prigodnim riječima brojni govornici iz sportskog života: Tomislav Čabraja, dopredsjednik NS PSŽ; Tomislav Galić, predsjednik NK Papuk Velika; Ferdinand Troha, dopredsjednik NK Slavonija Požega; Petar Bašić, predsjednik Skupštine Nogometnog kluba Marsonia; Robert Špehar, trener NK Marsonia; Josip Zeba u ime prijatelja Brune Bobana te  Zorislav Srebrić, predstavnik Hrvatskog nogometnog saveza.

TEKST: S.P.     FOTO:.D.P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn