PLESNA SUBOTA – Ilijanini neumorni plesači plešu u jednom danu u Požegi i Brestovcu

Datum objave: 14. 4. 2016. | Kategorija: Kultura

illl

POŽEGA – Plesači UO Plesna radionica Ilijane Lončar ove subote, 16. travnja, imaju čak dva nastupa. S koreografijom “Putujem” predstavit će se na Županijskom kulturnom mozaiku u Brestovcu, ali odmah potom svojim će nastupom obogatiti Izbor za Miss Slavonije i Baranje u SD “Tomislav Pirc”. Za Ilijanu i plesače, ništa nije nemoguće!

Nakon vrlo uspješnog i zapaženog nastupa u dvorani Vatroslav Lisinski  u Zagrebu gdje su kao  jedini predstavnici plesne djelatnosti  sudjelovali u programu Razglednica 5 kulturno-umjetničkog amaterizma Republike Hrvatske, ove će subote neumorni plesači zaplesati na domaćim pozornicima. Plešu na Županijskom kulturnom mozaiku u Brestovcu kao članovi Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Požeško-slavonske županije. Program počinje u 19 sati u dvorani OŠ D. Lermana, a nakon jure na nastup u SD Tomislav Pirc gdje će dodati plesnu čaroliju Izboru za Miss Slavonije i Baranje koji počinje u 20 sati.

FB_IMG_1450740906061

Odabrali su koreografiju “Putujem” koju potpisuje Ilijana Lončar na glazbu Marka Tolje iz njihovog poznatog opusa “Plešimo hrvatsko”. Plešu Jakov Gugić, Dino Zelenika, Luka Knežević, Jana Perutka, Beata Drkulec, Karla Đimoti, Laura Lončar, Ivana Lučan, Ana Tereza Franculić i Ena Kapl. Iako poznati po neiscrpnoj energiji i neumornoj ljubavi prema plesu,  Ilijana i njeni mladi plesači ovoga su puta doista nadmašili sebe!

TEKST: S. Pok     FOTO: UO Plesna radionica IL

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn