PLANET ART NA NOVOGRADIŠKOJ SCENI – Predstava o biznisu i smislu života pred novogradiškom publikom

Datum objave: 11. 4. 2018. | Kategorija: Kultura

Velika-Zvjerka_banner_B2

NOVA GRADIŠKA  -Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha-saznajte u petak 13.travnja na „daskama“ Pučkog otvorenog učilišta Relković. Stiže “Velika zvjerka” Planeta ART.

Tri poslovna čovjeka različitih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju kojom bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke. Kratki je to sadržaj Velike zvjerke, uspješnice kojom će se, u petak, 13.travnja, novogradiškoj publici predstaviti Planet ART.

Riječ je kazališnoj predstavi s „pedigreom“, odigranoj preko 150 puta, nastaloj prema suvremenom tekstu Rogera Rueffa, pod režijskom palicom Slavice Knežević, priči koja dotiče gotova sva područja čovjekovog života ,pružajući kompleksnu sliku stvarnosti , baveći se ljudskom efzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu. Uz sjajnu glumu Marka Torjanca, Luke Dragića i Slavka Jurage, Velika zvjerka donosi i obilje iskričavog i originalnog humora, baš kao i duboke spoznaje o čovjeku i njegovoj biti. Otkrijte na novogradiškim kazališnim daskama u petak, 13.travnja, od 19, sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Relković.

TEKST: S. T.       FOTO: Planet Art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn