PISANICOM DO USKRSA U VUKOVARU – Pronađi svoje pisanice u park šumi Adica…

Datum objave: 05. 4. 2019. | Kategorija: Susreti

VUKOVAR – Turistička zajednica grada Vukovara i Bounty d.o.o. organizatori su nagradne igre PISANICOM DO USKRSA U VUKOVARU koja će se održati 13. travnja 2019. u park šumi Adica s početkom u 10,00 sati.

Riječ je o igri u kojoj se pomoću mobilne aplikacije i pametnog telefona traže uskrsne pisanice raspoređene po šumi. Aplikacija “Pisanicom do Uskrsa” zamišljena je kao igra sakupljanja virtualnih pisanica. Da bi se sudjelovalo u igri dovoljno je skinuti aplikaciju na mobitel koja će biti dostupna dan prije (12.4.). Aplikacije su napravljene za Android i iOS uređaje.

Pisanice se traže uz pomoć jednostavne aplikacije i korištenja kamere na mobilnom uređaju. Virtualne pisanice su vidljive samo preko aplikacije i svaka pisanica je nagradna od strane sponzora, a nagrade se preuzimaju na info pultu na samoj lokaciji.

Sudjelovati mogu djeca svih uzrasta, a glavne 3 nagrade su fotoaparat, bicikl i laptop. Igra je zakazana 13.4. (subota) u 10h u park park šumi Adica. U slučaju kiše, igra se prebacuje na drugi dogovoreni datum.

TEKST: S. P.    FOTO: turizamvukovar.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn