PIJANI VOZAČI – Skrivio prometnu nesreću pod utjecajem alkohola od 2,08 promila

Datum objave: 16. 8. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja

U utorak 15. kolovoza 2023. oko 5 sati između mjesta Vetovo i Jakšić, 44-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,08 promila upravljao osobnim automobilom, prešao je vozilom na suprotnu prometnu traku i lijevim vanjskim zrcalom udario u lijevo vanjsko zrcalo osobnog automobila kojim je upravljao 60-godišnjak. Nakon udara 44-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te je naknadno pronađen.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

TEKST: S. P.                 FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn