PIJANI VOZAČI – Pod utjecajem alkohola udario u vozilo pa napustio mjesto događaja

Datum objave: 17. 3. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Nakon prometne nesreće  26-godišnjak je pobjegao , no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i utvrdili da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,01 promil

U četvrtak 16. ožujka 2023. oko 14 sati u Požegi u Ulici Republike Hrvatske, 20-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, uključivala se u promet vožnjom unazad s obilježenog parkirališta, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je u njeno vozilo udario osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 26-godišnjak.

Nakon promet nesreće 26-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i utvrdili da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,01 promil. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 20-godišnjakinji na mjestu događaja uručeno izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Omanovac u kojoj je jedan od sudionika pobjegao i za njim se traga.

TEKST: S. P. / PU PS           FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn