PIJANI VOZAČI – Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Datum objave: 27. 3. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske i ovog su vikenda “ugostili” u posebnoj prostoriji pijane vozače. Jedan je s 1,58 promila skrivio prometnu nesreću u Sesvetama, a drugog su s čak 2,57 promila preventivno smjestili prije nego napravi nešto drugima i sebi.

U nedjelju 26. ožujka 2023. oko 6.20 sati u mjestu Sesvete, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 promila upravljao osobnim automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na suprotnu prometnu traku i putnu bankinu gdje je prednjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka te sletio u putni kanal. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 26. ožujka 2023. oko 16.40 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „Chevrolet“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,57 promila upravljao 59-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 59-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u Požegi u Ulici Franje Cirakija i u mjestu Kaptol u Požeškoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće, u Požegi u Cvjetnoj ulici i u mjestu Oblakovac.

TEKST: S. P.                   FOTO: Ilustracija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn