PIJANA VOZAČICA – Pod utjecajem alkohola od 1,56 promila skrivila prometnu nesreću

Datum objave: 20. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U prometnoj nesreći koju je skrivila 43-godišnja alkoholizirana vozačica ozlijeđene su tri osobe.

U srijedu 19. srpnja 2023. oko 17.30 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, 43-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila upravljala osobnim automobilom, prešla je vozilom u suprotnu prometnu traku te prednjim lijevim dijelom udarila u prednji lijevi kotač traktora kojim je upravljao 63-godišnjak, a potom u prednji lijevi kotač osobnog automobila kojim je upravljala 26-godišnjakinja.Nakon udara došlo je do rotiranja vozila kojim je upravljala 43-godišnjakinja te slijetanja na travnatu površinu i udara u metalni stup.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 63-godišnjak i 27-godišnjakinja koja se nalazila kao putnica u vozilu kojim je upravljala 26-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske i u mjestu Gradac.

TEKST: S. P.               FOTO: D. Krstanović

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn