PETICA ZA DVOJE – Gradu Požegi odobreno 5,8 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda

Datum objave: 01. 9. 2017. | Kategorija: Društvo

GR

ZAGREB – Danas je u Zagrebu održana svečanost potpisivanja Ugovora za dodjelu bespovratnih sredstava „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III.“ na kojoj je potpisan i Ugovor dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „PETICA ZA DVOJE – Pomoć – Edukacija – Tim – Integracija – Ciljanost – Afirmacija ZA DVOJE – IV. faza“.

Projektom je osigurano 35 pomoćnika u nastavi za 36 učenika s teškoćama u razvoju u tri osnovne škole u Požegi. Ukupna vrijednost projekta je 6.342.252,00 kuna od čega Europska unija sufinancira iz Europskog socijalnog fonda s 5.834.871,84 kuna bespovratnih sredstava dok ostatak sufinancira Grad Požega kao nositelj projekta.

Na svečanoj dodjeli sudjelovao je pročelnik Upravnog odjela za europske integracije Grada Požege, doc.dr.sc. Marko Šostar koji je naglasio da je tijekom postupka ocjenjivanja kvalitete projekta isti ocijenjen maksimalnim brojem bodova za što su zaslužni zaposlenici Upravnog odjela za europske integracije Grada Požege.

TEKST: S. P./ Požega.hr        FOTO: Požega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn