PARK PRIRODE PAPUK – Geo info centar je od 1. veljače otvoren za sve posjetitelje

Datum objave: 28. 1. 2022. | Kategorija: Lifestyle

VOĆIN – Interes za Geo info centrom ne jenjava kroz čitav proces njegove izgradnje, no otkako je nakon službenog otvorenja najavljeno i njegovo otvorenje za sve posjetitelje, interes je nadmašio sva očekivanja. Gotovo ne postoji dio Hrvatske iz kojeg nisu pristizali upiti vezani uz mogućnost posjeta.

Impozantna građevina koja intrigira svojim izgledom i unutrašnjošću otvara svoja vrata u utorak, 01.02. 2022. godine. Radno vrijeme centra je od utorka do subote u vremenu od 8 do 16 sati.

„S osobitim zadovoljstvom najavljujem prvi radni dan Geo info centra. Nakon tri godine izgradnje i opremanja, ulazimo u izazovno razdoblje upravljanja Geo info centrom.Uvjereni smo da će dojmovi  posjetitelja biti pozitivni kao i uzvanika s otvorenja jer doživljaj posjetitelja nam je ujedno i najveći motiv.“ izjavio je ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac.

Koliko je star naš Planet, kada se pojavio život na Zemlji te kako se on razvijao od prajuhe, preko dinosaura sve do pojave čovjeka? Koji su to fosili pronađeni u papučkim stijenama koji nam svjedoče o davnim pričama ove slavonske gore? Jesu li na Papuku davno bile karbonske močvare, oceanima plovili čudnovati amoniti, a Panonskim morem plivao morski pas megalodon? Ovo je samo dio onoga što možete saznati u Voćinu na adresi Nikole Šubića Zrinskog 1a.

TEKST: S. P./PPP     FOTO: Kristijan Toplak

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn