PARIS TEXAS TATTOO POŽEGA: Darovna igra – tinte toliko da plivati možeš u njoj!

Datum objave: 05. 10. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Najveća darovna igra na ovim prostorima. Tattoo majstor Nikola Radmirović opet oduševljava tattoo igrom. Najvećom ikad! Igra je jednostavna, mnogi već znaju pravila, a za one koji ne znaju – idi na facebook stranicu PARIS TEXAS TATTOO i sve će ti biti jasno. Za cijeli život!

Znate onaj osjećaj kad želite da nešto lijepo traje i traje i traje, a onda vam kažu da “ne može jer sve što je lijepo kratko traje”? Krivo. Tetovaže koje radi majstor Nikola lijepe su i traju, ne dugo, već zauvijek. A sad zamislite da možete kod Nikole svaki put kad lijepo sanjate pa hoćete san zadržati na javi, svaki put kad vam nešto dobro toliko ispuni život da hoćete to zapisano na koži, zabilježeno u svom postojanju…Zamislite, duboko udahnite i klikajte!

Tu je na dohvat ruke, tetovaža za cijeli život, najveća nagrada kakvu samo najveći mogu osmisliti, a Paris Texas Tattoo i Nikola najveći su kad treba ispuniti snove i želje. Ljubitelji tinte, nudi vam se toliko tinte da možete cijeli plivati u njoj! Jedinstvena prilika – zauvijek.

I tako – zagrij prste, klikaj, lajkaj  PARIS TEXAS TATTOO igraj, raširi oči, naježi se, pripremi se – jedna ili 50 – tko još osim Nikole nudi takav izbor!

TEKST: S. P.     FOTO:paristexastattoo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn