PARIS TEXAS TATTOO POŽEGA: Nema previše novosti – sigurnost klijenta u ovom poslu oduvijek je prvo pravilo!

Datum objave: 04. 5. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Od 4. svibnja ponovo radi Salon za tetoviranje Paris Texas Tattoo u Požegi. Prostor, oprema i vješte ruke tattoo majstora Nikole Radmirovića spremni su za klijente u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koje su, kako kaže Nikola, u ovom poslu ionako uobičajene.

Jednokratni ručnici, prekrivači, jednokratna oprema za tetoviranje, od igle do boje nisu novost u Nikolinom salonu. I prije korona vremena pomno se pazilo na apsolutnu sterilnost radnog prostora, površina i instrumenata. Rukavice i maska pri tom su Nikolina uobičajena oprema, ali novost je da će rukavice i masku od sada imati i klijent. Na ulazu u salon dezinficirat ćete obuću, pri ulasku i ruke, a kontakt je moguć samo jedan na jedan – pratnje pri tetoviranju više nisu poželjne, pojasnio nam je Nikola.

” Kod nas je, kao i do sada sve jednokratno – boje, igle, prekrivači, sve što koristimo jer to je jedino ispravno pri ovom poslu. Maska nije bila obavezna za klijente, ali sada i to uvodimo. Tu su i dodatne promjene vezano uz kontakt. Tu su i ugovori te određeni obrasci čije smo popunjavanje prakticirali i prije kako bi utvrdili zdravstveno stanje klijenta, a sada je to i dodatno prošireno a u skladu s epidemiološkom situacijom. Priprema i dogovor obavlja se samo s klijentom, isključivo jedan na jedan, a termini će biti strogo utvrđeni i dogovoreni. Moram naglasiti kako kompletno “resetiram” salon – krećemo od početka – novi termini, novi dogovori. Potrebno je dogovoriti termin za prvi razgovor i to je moguće putem  Facebook stranice  ili mobitela, a potom dogovaramo i radne termine. Svi termini su strogo određeni i vrlo je važna rezervacija koju moramo poštovati i ja i klijent, a rezervacije se naplaćuju kako bi se svi doista držali utvrđene satnice,” kaže nam Nikola. Nakon svakog klijenta prostor se prozračuje i dezinficira, ali kako kaže, to doista nije novost.

” Tetoviranje je specifično – higijena prostora, instrumenata i sudionika u tom procesu od iznimne je važnosti i stoga se ništa ne prepušta slučaju. Tako da ove preporuke nama doista nisu novost niti opterećenje,” dodaje Nikola.

Poziva ima, novi termini se slažu u Nikolin dnevnik rada. “Spreman sam za nove kreacije jer svaka tetovaža, svaki rad i interakcija s klijentom, jedinstveni su na svoj način. A svaki dobar rad, nadahnuće je za dalje,” zaključio je Nikola. Pred svima nama je izazov prilagodbe na “novo normalno”. Mnogima će taj izazov biti lakši – uz novu tetovažu.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn