PARIS TEXAS TATTOO POŽEGA – Dobra karikatura će uvijek izmamiti osmijeh, koroni i svim izazovima usprkos

Datum objave: 19. 4. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Želite li u ovo vrijeme karantene i ozbiljnosti razveseliti sebe ili drage osobe, požeški kreativac Nikola Radmirović nudi izvrsno rješenje – karikaturu. Unikatni rad majstor Nikola “stvorit” će za samo 24 sata, a karikaturu kakvu nema nitko osim vas, dobit ćete na mail u digitalnom formatu. Sve što trebate – posjetite Facebook Paris Texas Tattoo

Koronavirus nije vrijeme za bliske kontakte, a to obuhvaća i tetoviranje , pa čak i u vrhunskom profesionalnom i zdravstveno sigurnom prostoru kakav je kultni požeški Paris Texas Tattoo. Stoga, nije riječ o tetoviranju koje je Nikolina primarna umjetnost, već – o karikaturi. Ruke vješte crtanju i kreativni duh ne miruju, pa je Nikola ponudio svojoj postojećoj i budućoj klijenteli novu, duhovitu razonodu i suvenir – karikaturu!

Karikatura je, kaže enciklopedija, šaljivi likovni prikaz osobe koji preuveličava istaknute osobine portretiranog pojedinca. Portret karikatura je kombinacija karikature i portreta, gdje se zadržava karikiranje osobe, tj. prenaglašavanje neke fizičke karakteristike lica, zanimanja, odlika ili karakterističnih svojstava osobe.

Vaša fotografija uz željeni tekst i Nikolina umjetnička čarolija dat će kombinaciju koju ćete ponosno pokloniti dragoj osobi ili, još ponosnije, zadržati u trajnom vlasništvu. I uvijek će vam izmamiti osmijeh – koroni, a i svim ostalim životnim izazovima usprkos.

I dok s nestrpljenjem čekamo da sve ovo završi pa Paris Texas Tattoo ponovo otvori svoja vrata svim tattoo poklonicima, sve što trebate je – Facebook Paris Texas Tattoo!

TEKST: S. P.        FOTO: N. R.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn