PARIS TEXAS TATTOO – Lajkaj, igraj i ponosno nosi svoju tetovažu!

Datum objave: 18. 9. 2018. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Kreativni tattoo majstor Nikola Radmirović, za sve koji dio njegove kreativnosti žele trajno na svojoj koži, osmislio je novu nagradnu igru. Igra je jednostavna, samo se treba “prošetati” facebook stranicom PARIS TEXAS TATTOO, pronaći objavu koja je vezana uz igru i pratiti upute.

U svom salonu za tetoviranje Paris Texas Tattoo Nikola ispunjava snove i želje, ali i ako mu se prepustite s punim povjerenjem – stvara prava umjetnička djela. “Kod odabira tetovaže vrlo je važno da budete svjesni kako ćete motiv koji ste odabrali nositi cijeli život. Najveća je greška ako vas “povuku” motivi, odnosno uređene slike tetovaža modela s interneta. Također, prilikom odabira motiva vrlo je važno poslušati savjet majstora, odnosno, što je izvedivo kao tattoo, a što nije. Svaki savjet koji uputimo dobronamjeran je, potkrijepljen višegodišnjim iskustvom i poznavanjem ljudske anatomije jer želimo da tetovaža bude savršena, na vaše i naše zadovoljstvo,” kaže Nikola.

Nova igra pruža mogućnost vrhunske tetovaže u vrijednosti 1500 kuna, a sretnica/sretnik bit će poznati 1. listopada. Da se razumijemo – velika je gužva kod Nikole i “čeka se na red” – ali majstor em velikodušan em s vremena na vrijeme voli obradovati nekoga i preko reda. Stoga, zagrij prste, klikaj, lajkaj PARIS TEXAS TATTOO, igraj i potom ponosno nosi svoju tetovažu!

TEKST: S. Pok     FOTO: N. R.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn