PARIS TEXAS TATTOO – Klikaj, lajkaj i razveseli nekog svog – zauvijek!

Datum objave: 12. 7. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Tattoo majstor Nikola Radmirović, za sve koji nekog dragog u svom životu žele obradovati njegovom trajnom i prepoznatljivom umjetnošću , osmislio je novu nagradnu igru. Igra je jednostavna, mnogi već znaju pravila, a za one koji ne znaju – samo se treba “prošetati” facebook stranicom PARIS TEXAS TATTOO, pronaći objavu koja je vezana uz igru i pratiti upute. Sharing is Caring!

U svom salonu za tetoviranje Paris Texas Tattoo Nikola ispunjava snove i želje, a u životu Nikolu vodi i motivira ljubav. Stoga ne čudi da što takne pretvori u umjetničko djelo. I rado vidi kad ljubav dijele i drugi, pa je osmislio i novu nagradnu igru. Ljubitelji tinte, ne budite sebični – poklonite nekom dragom osjećaj zadovoljstva kakav imate i vi kad vidite svoju dobro napravljenu tetovažu. Majstor Nikola pruža vam jedinstvenu priliku za jedinstveni poklon, poklon po kojem će vas pamtiti zauvijek, koji se nosi zauvijek.

I tako, treba samo imati u životu takvu pravu osobu, a ostalo sve se zna – zagrij prste, klikaj, lajkaj PARIS TEXAS TATTOO, igraj i nek’ netko tvoj uđe u klub brojnih zadovoljnih Nikolinih klijenata! Sharing is Caring!

TEKST: S. P.      FOTO: Paris Texas Tattoo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn