PARIS TEXAS TATTOO – Kad ljubav zna da je prava

Datum objave: 07. 2. 2022. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Požeški tattoo majstor i inovator Nikola Radmirović, trajno zaljubljen u ljubav, nudi vam nešto trajno, romantično i ljubavno – poklon bon za Valentinovo. Poklonite voljenoj osobi dokaz ljubavi i uspomenu za cijeli život.

“Kad bih sve jezike ljudske govorio i anđeoske, a ljubavi ne bih imao, bio bih mjed što ječi ili cimbal što zveči…” počinje tako hvalospjev ljubavi iz poslanice Sv. Pavla Korićanima. Točno i vječno. Gotovo se može zamisliti trajno upisano na koži… A zašto ne?

Nikolina ponuda dobra je prilika da ljubavi date neizbrisiv pečat, najtrajniji i najorginalniji, autentično romantičan dokaz da nekog volite sada i zauvijek. Jer, budimo realni, tetovaža je zauvijek. Za cijeli život. A iskustvo tetoviranja kod Nikole, u vrhunskim profesionalnim uvjetima koje nudi Paris Texas Tattoo, uz prepoznatljivu umjetničku i zanatsku izvrsnost, uz oduševljenje koje se po završetku ne može skriti – čin je ultimativne ljubavi. Ljubavi prema ljepoti i izvrsnosti, kombinaciji koja svemu daje smisao, za danas, za sutra, za Valentinovo, i zauvijek.

TEKST: S. P.               FOTO: Paris Texas Tattoo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn