PAKRAČKO LJETO – Tradicionalna Biciklijada 2020

Datum objave: 08. 7. 2020. | Kategorija: Susreti

PAKRAC – U organizaciji Turističkih zajednica Lipika i Pakraca u nedjelju, 12. srpnja održat će se tradicionalna Biciklijada 2020.

Polazak iz Pakraca je u 16 sati. Biciklistička kolona će krenuti od Gradske tržnice, a zatim ulicama Matice hrvatske, Andrije Hebranga (naselje Jug), Hrvatske policije iz Domovinskog rata te dijelom Bolničke prema poljskom putu koji ide uz nasip rijeke Pakre u smjeru Lipika.

Trasa biciklijade ide dalje nasipom Pakre preko pontonskog mosta, a zatim Mažuranićevom, Baranjskom i Udinskom ulicom kroz lipički perivoj. U Lipiku je okupljanje kod Bazena Lipik oko 17 sati. Odande će se Biciklijada nastavlja kroz Ulicu hrvatske mladeži pa preko Trga dr. Franje Tuđmana, Ulice Matije Gupca, jezera Raminac i Klise u smjeru Matkovca, odnosno jezera Pakurnovac koji je i krajnje odredište.

Za sve sudionike je predviđena bogata tombola u kojoj je glavna nagrada poklon bon u vrijednosti 1.000,00 kuna, a prigodni pokloni bit će uručeni i najmlađem, odnosno najstarijem sudioniku biciklijade. Voda za piće osigurana je za sve sudionike biciklijade, a zbog epidemioloških mjera preporučuje se da si hranu sami osiguraju. U suradnji s Policijskom postajom Pakrac moći će se i registrirati bicikli.

TEKST: S. P.      FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn