OVAJ VIKEND SVI PUTEVI VODE U DAVOR – Sve spremno za najdugovječnije ribarske večeri u ovom dijelu Slavonije

Datum objave: 04. 8. 2021. | Kategorija: Susreti

DAVOR – Dvadeseti put za redom, u prigodi Dana domovinske zahvalnosti, dana pobjede i hrvatskih branitelja, prvi vikend u kolovozu svi će putevi voditi ka najljepšem posavskom mjestu u ovom dijelu Hrvatske. Sve je spremno za tradicionalne Ribarske večeri u Davoru.

U organizaciji mjesnog KUD-a Matija Antun Relković i Općine, pod pokroviteljstvom TZ Brodsko posavske županije, prvi vikend u mjesecu kolovozu, i ove je godine rezerviran za najdugovječnije i najprepoznatljivije Ribarske večeri, one u Davoru. Uz popularizaciju konzumacije slatkovodne ribe, manifstacija je to čija je osnova ideja promocija najljepšeg posavskog mjesta u ovom dijelu Hrvatske, s čim će se složiti svi koji u petak i subotu, 6.i 7.kolovoza, navrate u rodno mjesto velikog Matije Antuna Relkovića, punim plućima udahnu miris rijeke i omaste brk njenim “plodovima”.

Navratite li na davorske 20.ribarske večeri, uz pomno osmišljen glazbeno-zabavni program, za koji su ove godine, uz domaći Satir, zaduženi i Vigor i Damir Kedžo, imat ćete priliku uživati u okusima prženog šarana na ražnju, ali i nizu drugih autohtonih ribljih specijaliteta, za što će se pobrinuti vrhunski domaćini. Da je riječ o događaju koji se ne propušta potvrđuje i činjenica kako se, tijekom dva dana trajanja manifestacije, pripremi i pojede i po nekoliko tona ribe iz rijeke Save i okolnih ribnjaka.

TEKST: S. Tarbuk          FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn