OTVORENO POŽEŠKO KLIZALIŠTE – Slavonska božićna bajka je počela!

Datum objave: 05. 12. 2018. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požega, TZ Grada Požege, JU Sportski objekti i Caffe bar Sportivo pobrinuli su se da Požežani i njihovi gosti i ove godine mogu uživati u “Slavonskoj božićnoj bajci” na Sportsko-rekreacijskom centru. Pravu bajkovitost ovoj Slavonskoj bajci daje klizalište koje otvoreno večeras, a zimsku zabavu svim uzrastima pružat će do 7. siječnja, svaki dan od 10,00 do 22,00 sata, uz brojne druge sadržaje na ovom prostoru.

Klizalište je postavljeno na košarkaškom igralištu, a prve korake na ledu, Božićnu plesnu koreografiju, otplesale su Požeške mažoretkinje, te članice Twirling kluba Požega i Plesnog studia Marine Mihelčić.

Uz kakao, čaj, miris cimeta i kuhanog vina pored skliske zabave pripremljeni su i drugi popratni sadržaji, a na zajedničko uživanje svoje sugrađane pozvao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je klizalište i službeno otvorio.

“Uživajmo zajedno, veselimo se, prosinac je mjesec ljubavi, mjesec kada smo jedni prema drugima najbolji i kada se širi ozračje radosti. Potrudili smo se da našim Požežankama i Požežanima, posebice onima najmlađima pripremimo blagdane kakve su zaslužili. Otvaramo klizalište, otvaramo igre i ulazimo u Slavonsku božićnu bajku. Živjeli!” rekao je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn