OTVORENO POŽEŠKO KLIZALIŠTE – Otkližimo zajedno u ljepšu i bolju novu godinu!

Datum objave: 05. 12. 2017. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Grad Požega, JU Sportski objekti i Caffe bar Sportivo, glavni su “krivci” što od večeras, Požežani i njihovi gosti mogu uživati u “Slavonskoj božićnoj bajki” na Sportsko-rekreativnom centru. Pravu bajkovitost ovoj Slavonskoj bajki daje klizalište koje se konačno ove godine vratilo u Požegu, a sklisku zabavu svim uzrastima pružat će do 7. siječnja, svaki dan od 10,00 do 22,00 sata, uz brojne druge sadržaje na ovom prostoru.

Klizalište je postavljeno na košarkaškom igralištu, a prve elegantne korake na ledu otplesale su Požeške mažoretkinje. Kako je prosinac vrijeme darivanja, zabave i dobrih želja, organizatori su se pobrinuli smjestiti sve to u jedan paket – i dar i zabavu i dobre želje. Dar je najava da od 8. prosinca počinje i besplatna škola klizanja za sve, potrebno je samo unajmiti klizaljke po deset kuna, a poduka je potpuno besplatna. A zabava i želje? Pa, večeras su pušteni i lampioni dobrih želja pri čemu je zabava bila upaliti ih na pravi način te u pravo vrijeme s pravom željom pustiti u nebo u čemu se okušao i prvi čovjek grada – gradonačelnik Darko Puljašić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naravno, on je dobre želje uputio svima.”Dođite, zabavite se i uživajte. Ovo je prekrasan događaj i zahvaljujem svima koji su se uključili. Sve vas pozivam da zajedno otkližemo u jednu ljepšu, bolju novu godinu,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

Uz klizalište, u Slavonskoj božićnoj bajci svaki dan očekuje vas neko drugo zbivanje, najviše za najmlađe, ali i one nešto starije sugrađane. Održavat će se božićne predstave, a bit će i proslava Dječje nove godine 31.12., u 16 sati, uz popratni program i novogodišnju predstavu. Uz sve to, tu je i bogata eno i gastro ponuda za one s manje sportskog, a više sladokusnog duha. Što još reći –  ‘ajmo na klizalište!

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn