OTVORENI KAPTOLSKI ZVONCI – Dođi u Kaptol, zazvoni osmijehom!

Datum objave: 20. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

KAPTOL – Božićni ugođaj uz vatru, vrući čaj i slastice, raskošne ukrase, ukusni “vatrogasni” grah te široke osmijehe, dočekao je večeras Kaptolčane na manifestaciji „Kaptolski zvonci“ na Trgu Vilima Korajca. Organizator je Udruga mladih Općine Kaptol uz potporu Općine i brojnih donatora, a ovaj božićni sajam ispunjen bogatim kulturno-zabavnim programom održava se od 20 do 23. prosinca.

Ova manifestacija pripremljena u duhu blagdana i zajedništva i humanitarnog je karaktera pa će se sav prikupljen novac darovati roditeljima beba s područja Općine Kaptol, rođenih tijekom 2019. godine, njih ukupno 27. Uz štandove s kojih se širio miris kuhanog vina, rakije, kobasica, lepinja, domaćih kifli posjetitelji su mogli kupiti i borove, božićne ukrase te različite domaće proizvode. Manifestaciju je posjetio i Djed Božićnjak koji je u “Čarobnoj šumi” najmlađima podijelio darove.

Prigodnim riječima svoje Kaptolčane i njihove goste te posebno one najmlađe u ime načelnika Mile Pavičića i cijelog Općinskog vijeća pozdravio je zamjenik načelnika Josip Soudek koji je posebno zahvalio kreativcima iz Udruge mladih koji su u cijelu blagdansku priču uložili puno dobre volje, truda i pravog blagdanskog raspoloženja. „ Nismo ovdje da puno pričamo, ovdje smo da se družimo, zabavljamo, pjevamo i uživamo u zajedništvu Zahvaljujem vrijednoj i ambicioznoj udruzi koja radi ovako prekrasnu manifestaciju na zadovoljstvo svih naših sugrađana,” rekao je Soudek.

Kaptolski zvonci jedinstven je događaj koji objedinjuje svu simboliku blagdana, a njegova posebnost je i u tome što je u cijelosti osmišljen od strane mladih za cijelu zajednicu.Blagdanska čarolija u Kaptolu tek je počela, stoga navratite ovih dana!

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn