OPĆINA VRBJE – DVD Dolina: uspješno organiziran Vatrogasni kup djece

Datum objave: 21. 6. 2024. | Kategorija: Društvo

VRBJE – Ponosni na dugu tradiciju vatrogastva, kao i sve veći broj mladih u svojim redovima, DVD Dolina protekli je vikend uspješno organiziralo I. Vatrogasni kup djece. Uz osiguravanje budućnosti društava čiji su članovi u sredinama poput Općine Vrbje, iznimno vrijedne karike čitave zajednice, bila je ovo sjajna priprema i za skorašnje obilježavanje velike 70. godišnjice postojanja DVD-a Bodovaljci kojom će Općina javno zahvaliti svojim vatrogascima na višegodišnjem predanom, požrtvovanom i humanom radu.

Članovi DVD-a Dolina u nedjelju, 16.lipnja, uspješno su organizirali I Vatrogasni kup djece koji je okupio 19 ekipa- 5 ženskih i 14 muških, u uzrastu od 6 do 12 godina. Uz prezenatciju vještina i razmjenu iskustava sa starijim kolegama, bila je ovo potvrda kako desetljetna tradicija vatrogastva itekako ima budućnost, ali i dobra priprema za skorašnju svečanost obilježavanja 70.godišnjice DVD-a Bodovaljci, čime će se Općina Vrbje još jednom, javno, zahvaliti svojim vatrogascima na višegodišnjem predanom, požrtvovanom i humanom radu za dobrobit cijele zajednice.

Uz dodjelu diploma i priznanja malim vatrogascima i vatrogaskinjama pristiglim iz društava s područja cijele Brodsko-posavske županije, sudionicima I. Vatrogasnog kupa djece, načelnik Općine Vrbje, Igor Jurišić, tom je prilikom naglasio kako će Općina i nadalje, u okviru proračunskih kapciteta, podržavati rad svih organizacija civilnog društva, čineći zajednicu živom i aktivnom, istovremeno obogaćujući društveni život mještana svih dobnih skupina, a posebno onih najmlađih.

Uz brojne sponzore, bez kojih ne bi bilo uspješne organizacije, članovi DVD-a Dolina na logističkoj i materijalnoj podršci zahvaljuju Vatrogasnoj zajednici Brodsko-posavske županije, zapovjedniku Stjepanu Županiću kao i čelnim ljudima Općine Vrbje.

TEKST: S. Tarbuk                FOTO: Općina Vrbje/DVD Dolina

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn