OPĆINA VRBJE – Blagdani u znaku tradicije i zajedništva

Datum objave: 20. 12. 2023. | Kategorija: Društvo

VRBJE – Općina Vrbje, jedinstvena sredina koja se , uz ravnomjeran razvoj svih svojih naselja i snažno i aktivno civilno društvo, najviše ponosi tradicijom i zajedništvom i ovu će godinu završiti u znaku istinskih vrijednosti Božića – podjelom šarana svakom domaćinstvu

Nastavljajući, s ponosom, dobro uhodanu tradiciju, Općina Vrbje, jedinstvena sredina koja se, uz ravnomjeran razvoj svih svojih naselja i snažno i aktivno civilno društvo, najviše ponosi tradicijom i zajedništvom i ovu će godinu završiti u znaku istinskih vrijednosti Božića-podjelom šarana za Badnjak svim domaćinstvima, nastojeći tako, istinski obasjati predstojeće blagdane. Podjela će biti organizirana u petak, 22. prosinca, u dopodnevnim satima, kada će vrijedni djelatnici Općine i volonteri donijeti šarane na prag svakog doma.

“Obzirom na stalni porast troškova života vjerujemo da će ova inicijativa donijeti uštedu kućnim proračunima naših mještana, omogućujući im da blagdane obilježe na tradicionalan način, kao i da oni socijalno najugroženiji, dostojanstveno proslave najradosniji kršćanski blagdan” poručuju iz Općine.

TEKST: S. Tarbuk              FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn