OPĆINA VELIKA – Potpisan Ugovor o financiranju rekonstrukcije Dječjeg vrtića vrijedan 1,1 mil. kuna

Datum objave: 28. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

VELIKA – U ime Općine Velika, Općinski načelnik, Vlado Boban, jučer je u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima potpisao Ugovor o financiranju rekonstrukcije u vidu prenamjene i dogradnje Dječjeg vrtića Velika vrijedan 1,1 mil. kuna.

U Hotelu Jezero, Plitvička Jezera, jučer je održano svečano potpisivanje Ugovora o financiranju za Sektor dječjih vrtića, tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” u provedbi Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. U ime Općine Velika, Općinski načelnik, Vlado Boban, potpisao Ugovor o financiranju rekonstrukcije u vidu prenamjene i dogradnje Dječjeg vrtića Velika vrijedan 1,1 mil. kuna.

Potpisivanju su bili nazočni potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede, Tomislav Tolušić, pomoćnik ministra poljoprivrede za ruralni razvoj, Krešimir Ivančić i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Matilda Copić.

Realizacijom navedenog projekta proširiti će se postojeći dječji vrtić u Velikoj za još dvije odgojne skupine što će smanjiti listu čekanja na upis u odgojne programe vrtića.

IZVOR: opcina-velika.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn