OPĆINA VELIKA – Kolovoz ispunjen zanimljivim gastro, glazbenim i sportskim zbivanjima

Datum objave: 08. 8. 2019. | Kategorija: Susreti

VELIKA – Vrući kolovoz, zahvaljujući udrugama i entuzijastima, na području općine Velika nudi nekoliko zanimljivih manifestacija i prilika za druženje.

U organizaciji DVD Biškupci već ove nedjelje, 11. kolovoza s početkom u 16,00 sati održat će se prvi Biškupački chill & grill- u ponudi je roštiljada i kukuruzijada. Uz glazbeni program za koji je zadužen TS Srce Bećarsko posjetitelje očekuju besplatni pečeni i kuhani kukuruzi, natjecanje u roštiljanju te odlično družene za nedjeljno popodne. Prijaviti se možete putem Facebook stranice.

Sljedeći vikend, 16. i 17. kolovoza rezerviran je rock- festival Old forest fest u Kampu Duboka u Velikoj, a 17. kolovoza održat će se i već tradicionalni Susret i vožnja starodobnih bicikala.

Veliki sportski događaj ljubitelje nogometa očekuje 23. kolovoza. NK Papuk priprema ljetni nogometni turnir mlađih kategorija koji ove godine nosi naziv “Bruno Boban” u sjećanje na nogometaša Brunu Bobana koji nas je prerano napustio. Turnir se ove godine igra u dvije kategorije, 2007. god. i mlađi i 2009. i mlađi.

Turnir se igra 23. kolovoza (petak) poslije 16,00 sati, igra se na četiri terena, a završnica turnira igra se pod reflektorima glavnog terena ŠRC Velika. Kotizacija po ekipi iznosi 300 kuna, maksimalno se može prijaviti 14 igrača, igra se 8 igrača + vratar. Za svaku ekipu osiguran je ručak, a za najbolje tri prvoplasirane ekipe osigurani su pehari i medalje, te nagrade za najboljeg igrača, vratara i strijelca!!
Prijave se primaju do 19. kolovoza na broj telefona 099/215-1512 (Valentin Raguž), a broj ekipa je ograničen.

TEKST: S. P.       FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn