OPĆINA VELIKA – Kolovoz ispunjen sportskim, zabavnim i gastro manifestacijama

Datum objave: 24. 7. 2022. | Kategorija: Susreti

VELIKA – Općina Velika i TZ Zlatni Papuk s partnerima pobrinuli su se da kolovoz protekne u znaku sportskih i zabavnih manifestacija.

Mozaik susreta otvara “Zabava na otvorenom” 4. kolovoza koja će se održati na Starom igralištu Velikoj u 20:30 sati uz nastup grupe “Prestige”.

Sportski vikend 12. i 13. kolovoza 2022. razveselit će ljubitelje nogometa – u Sportskom parku u Trenkovu održat će se Nogometni turnir Banožić – Voćinkić i proslava 90 godina NK “Sloga” Trenkovo. Druženje s najvažnijom sporednom stvari na svijetu imat će i mlade snage jer 13. i 14. kolovoza na ŠRC Velika održat će se Turnir mlađih kategorija “Bruno Boban”.

Spoj gurmanluka i dobre zabave očekuje vas 13. kolovoza od 16:00 sati na Trgu u Biškupcima gdje će se održati 4. Biškupački Chill and grill uz nastup TS “Merak” i Rock banda Deminutiv. Zagarantirana zabava za ljubitelje dobrog zvuka pripremljena je 14. kolovoza kada u 21:00 sat na Spomen trgu hrvatskim braniteljima u Velikoj nastupa Big Band Požega i gosti.

Na ribnjaku ŠRU Veličanka u Trenkovu 20. kolovoza od 19,00 sati zamirisat će fiš i ostale riblje delicije jer to je datum za 2. Ribarska večer u Trenkovu. Za glazbeni dio programa zadužen je Nevera band.

Dobru kolovošku priču koja će zasigurno zadovoljiti sve uzraste i ukuse, zaključit će 30. Međunarodni boćarski turnir “Mala Velika” koji će se održati 27. kolovoza na istoimenom boćalištu.

TEKST: S. Pok                  FOTO: Dorian Pok

 

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn